Saturday, October 22, 2011

My Graduation of The Day.

Assalamualaikum~ yuhuuuu~ Salam sejahtera semua !

Tanggal 15 Oktober 2011 baru-baru ni, aku telah dapat rasa bagaimana suasana graduasi ni bila dah menginjak ke sekolah menengah . Yelar, dulu masa tadika pun macam ingat2 lupa jer. Sekolah rendah pun rasanya mcm tak ada jer majlis graduasi ni. Dulu masa kat SMK Seri Mulia pun tak ada. Masa tu aku jelous gilerr sbb sekolah kawan2 aku yg lain ada buat majlis graduasi..huhu~ Tapi tak mengapalah, skrgkan dah rasa majlis graduasi ni ! HEHE~ Alhamdulillah ! segalanya berjalan dengan lancar walaupun aku , ani & rosni terlewat tiba di tempat kejadian iaitu di Hotel Seri Pacific,KL.. huhu~ dorg sume dah bergambar ramai2(rkn2 kelas).. hurmm..xpelar,tak ada rezeki masa tu kot. Ok, aku malas nak taip mukadimah ni berjela-jela..aku nak share jer moment2 yg aku sempat download drpd Album Picture FB En.Nasrul (cikgu & juru kamera masa tu). Maaf yer,cikgu sbb download tak minta izin dulu..harap cikgu halalkan erkk~ HEE~

Naaaaa~ picture show time !! ^___________^

Proud to be here ! :)
Mantan Ketua Pelajar SMKSP '10/11. Aku bangga kenal dgn insan yg b'nama Anis Sa'iedah!
walaupun hanya di peringkat sekolah jer,nervous tu tetap ada !
 Senyum , tak perlu kata apa-apa :)
Ladki Badi Anjani Hey !
jiyeaahhh~ Hindustan time ! :P
 True Colour by us PPUA '10/11 .
I dedicated this song to Pn.Hafilah, my 1st MUET teacher !
Kau Ilhamku ! lagu ni sgt bermakna bagi kami PPU '10/11 
sbbnya lgu ni lgu pertama kami uat persembahan utk 
Majlis Hari Guru 2010 tahun lepas.
We are graduate now ! but,  
 Senyumku tak seindahhh~ huhu~ apa2pun sy terima gak 
hakikat ini bhwasanya sy pun CHOMEL gak ! Kauu adaa?? :)
  Okeyhh ! enough !
Perjuangan BELUM selesai !
kannnn~ huhuuuu~
so, to my Uncle, Aunty, cousin, bestie, class-mate and to my fellow candidate for STPM also
i wish you guys,

I take a long time to finishing my entri about this.. haigooo =.=' fiuuuhuu~
This next  Saturday on 29th Oct 2011, i've one more event for my MPPU at Grand Milleniumn Hotel . Ya Rabb~ i'm frust cause can't join my uncle wedding ceremony on that day. huwaaaaaa~!! It's ok laaaa~ maybe that is not my rezeki.. I wish them May Allah always blessing my uncle Inche Helmi Dori dori n his wife cik Wana Chomel2.. semoga kekal hingga ke akhir hayat ! Amin ! ouhh~ yaa, hari ini mereka bernikah ! 22 Okt 2011.. :)

Adios ! chaluu~ Daaa~ 
see u later ! 
Wassalam~ :)

2 comments:

shaszaliza said...

ehem2..tumpang lalu~...nk komen nie..cunnya adik akk nie..tue je..=p

me said...

baru nak senyumm~ ble bca ayat yg last tu ngeee~ aisshhh~

hahahaa~ btw, thanks,kakakku sygg ! :P

suka tak belog sy nieyh? ;>