Saturday, November 14, 2009

Siapa dia..??

Siapa dia yg selalu hadir dlm bygngnkuhh?
siapa dia yg pernah hadir dlm mimpi2kuh??
Siapa dia yg aku suka melihat kehadirannya?

0h..n0o..kamu..!

mata dia..
yer..di situ t'letaknya keistimewaan pd wjh
lembut dia..
dan hari ini..
hari terakhir aku dpt melihat dia dlm satu dwn yg sama..
rindu nk tgk dia mkn kt kfc pudu..!huhu..


kenapa mudah sgt aku menyukai sese0wg yg belum pernah aku sapa..??

serius weyh..!aku benci..aku benci sgt2 bila d'permainkn prasaan..
cm 0wg bduh..
tapi..biasanya..rasa suka ini spt angin yg menyapa muka then b'lalu bgitu
sjerr..btul x??

n0w yg paling penting..SPM!!!! dia dh makin dekat ni...huhu..


:PP

5 comments:

assniera88 said...

assalamualaikum..eira..akak harap eira buat yg terbaik utk SPM ni.. perjalanan hdp eira baru bermula..SPM adalah lgkh pertama kpd kejayaan eira dekat dunia ni.. mulakan langkah eira dengan basmalah.. akak doakan eira.. do de bez.. perbanyakkan ingt KEKASIH.. dan selalu lah berjumpe KEKASIH.. banyakkan berdoa pada-Nya..
eira, pesan akak, ketepikan segala perasaan yg boleh buat eira down.. ingat SPM ni adalah permulaan perjalanan hdp eira..

"RABBANA YASSIR WALLA TUASSIR WAJAA'LNA MINAN NAJIHIN"

do the best my dearest eira..
(^_^)V

bicara hatiku said...

walaikumslm,kk..insyaAllah,eira cbe uat yg t'baik utk SPM ni..
terima ksh byk2 sdi bgi sokongn, dorongn dn iringkn era dgn doa2 akk tuh..mudh2han t'mkbul lar hndaknya..aminn..~

skrg era tgh cbe lwn prasaan era.. doakn era menang dlm p'lwanan ni..
:)

Aminn..~~

assniera88 said...

assalamualaikum eira..
sama2.. dah menjadi tanggungjawab akak utk sokong, dorong adik2 akak..
insyaALLAH smg ALLAH permudahkan dan memakbul kan..

akak snts doakan kemenangan, kejayaan adik akak yg bernama syahera ni..

do de bez dik..
dalam setiap perbuatan kita, amal kita, apa jua, snts igt 'KEKASIH'..
banaykkan berdoa pada-Nya..bertawaqal pada-Nya..insyaALLAH..yg ptg yakin pada-Nya..

ingat dik..
akak snts ada di sisi adik bila diri adik perlukan akak..
akak akan snts hadir bila eira perlukan akak..
dan akak akan snts sediakan bahu akak utk adik akak=eira..
i'm always by ur side..

bicara hatiku said...

walaikumslm..
t'harunyerr era ngn kta2 akk..
huhu..insyaAllah..berkat doa akk,
era akn cbe b'usaha sebaik mngkin..
xthu era nk kta per agy kt akk..
cme doakn kesihatan n kesejahteraan
akk..n TERIMA KASIH byk2..
syukran jazilan kasiran ya ukhtie..
:)

assniera88 said...

eira..
hurm..
insyaALLAH, do de bez eira..
terima kasih sebab doakan kesejahteraan n kesihtan akak...

afwan ya ukhti..

hurm..
eira..
skrg ni, eira fokus pada exam eira..
yakin pada diri yg eira mampu lalukan..
yakin pada diri yg eira pasti akan capai kejayaan..
banyakkan berdoa pada-Nya..
akak dekat sini, hanya mampu mendoakan kejayaan eira je..
segalanya terletak pada diri eira..

eira, ingat..kalau eira ade apa2 nak share dengan akak, contact je akak...
insyaALLAH, akak akan cba luangkan masa akak utk dengar masalah @ ape je yg eira cuba nak share dengan akak..
insyaALLAH..

gud luck 2 u eira..

hurm, kalau time study @ exam eira sedikit gementar @ tension, banyak kan berzikir pada-Nya..baca selawat Nabi and baca doa yg akak bagi tu..
"RABBANA YASSIR WALLA TUASSIR WAJA'ALNA MINAN NAJIHIN"
insyaALLAH..

ingat, akak snts ade di sisi eira..

suka tak belog sy nieyh? ;>