Monday, April 30, 2012

P.B.A.K.L 2012

Assalammualaikum~ heyyy ! morning, ma beloved readers !

huwaaaaaaaaa~!!!! kaget gila bila tengok dashboard blogspot ni dibaharukan ! bencinyaa ! saper2 boleh tolong tak bagitahu macam mana nak tukar balik ke bentuk asal?? saya tak suka yg baru ni...semak ! huhu... tengokkk~ mula2 semangatlah nak hapdet entri baru kat sini tapi bila terjadinya hal sebegini, melayang sudah semangat saya..tapi tak mengapalah , macam lar ada yg tak kenal saya dlm ni..bila dah mula sajer menaip memang berjela-jela walaupun tengah takda semangat.. HEEE~

ok lar ok lar.. ni saya nak share pasal aktiviti saya yang semalam *baru hari ni nak hapdet, letih kott*. Well, semalam hari yg saya enjoy sangat2 walaupun tak lama. Orang jauh mai KL ! woottt woottt~ :P siapa2? mestilah mereka tu orang fofuler dlm kalangan yang mengenali mereka.. HUAHUAHUA~ Malas nak taip, jap lagi kalian silalah cuci mata dgn moment antara yg sempat kami abadikan. 29042012 <3 :)

bersama novelis Melur Jelita, miss eiha cik propa. :)
bersama novelis kak Yad a.k.a Syamnuriezmil. kak Elya & miss propa !
yg sebelah kak Elya tu pun novelis juga tapi tak tahulah apa nama penanya..hee~
terkejut bila nak balik hulur tangan nak bersalam dia yg cium tangan kita..hadoii ! 
bawah kita jer rupanya.. ;)

Lunch bersama Kak Yad n the geng ! Thanks,kak Yad ! hee~ ^^,
kak Elya Kamelia yang SEMPOI gilerr! masuk air dgn dia semlm.. ^_^
with novelis kak Adah Hamidah yg ayu ! hee~
Kak Adah sanggup tunggu sekejap semata-mata nak tunggu adik chomey ni datang dia ! 
ahaha..Alhamdulillah, sempat juga jumpa dgn kak Adah kita ni. baru 2x jumpa dah macam 5x jumpa jer..
dengan kakYad pun sama..best lepak dgn mereka ni. tambah gila bila 1st time jumpa dgn kak Elya & Eiha.
sorang dari Melaka , sorang lagi dari seremban. Jauh tu naik lemosin semata-mata nak jumpa dgn saya ni !!
HAHAHA.
banyak lagi sebenarnya tapi sume dlm kamera mereka2 yg tersyg nieyh ! hee~
AI jer yg menumpang,kannn... :P

semalam beli 4 buah novel jer dulu iaitu :-
Pabila Cinta Memanggil - Syamnuriezmil
Sweet Sour - Nasz
Suami Aku Ustaz - Hannah Dhiyanah
Jauh Dari Cinta - Adah Hamidah.

next novel utk kedtgn yg akn dtg ni :-
Sunan Musafir - Ramlee Awang Murshid
Cucur Bawang & Kopi 'O - Rudy Hirdy
salah satu novel auntie Ramlah Rashid. hee~

saya dok tunggu juga bilalah novel orang itu mau diterbitkan & dipasarkan. tak sabar nak jadikan ia one of my collection ! tak mengapalah.. Wazrul Shah, chaiyo0kk chaiy0okkk ! memang sabar saya tunggu novel awak tu... HEHEHE~

p/s: hyeeppp ! era sayangg kalian sgtt2 tauu ! ada rezeki nanti kita jumpa lagi ! utk Eiha, all the best for ur test ! :D

3 comments:

hanniepj said...

takpe kak, bulan july nanti kita kasi gempak novel shah! :D

Farah said...

saya bukan nvelis... huhuhu...
saya pembaca mcm kak elya jew.... hehehhe

I'm SeiraEira said...

@hannie

tuh ar pasal..tahan2..haha.. baru tahu cter sikit2 semlm knpa shah punya tu lambat... jgn tanya sbb akak malas nak ckap lebih lanjut..ok.. :)

@Farah
xpelar...hehehe..boleh,kan? :P

suka tak belog sy nieyh? ;>